SNACKCORNER VENRAY

SNACKCORNER VENRAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 215 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackcorner Venray. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 19:20 Eten is prima, maar we hebben er anderhalf uur op mogen wachten.
5 mei 2022 om 21:57 Duurde vrij lang voor dit tijdstip
5 mei 2022 om 7:47 Mijn eten was helemaal goed en heb lekker gegeten, alleen bij mijn vriend was het eten minder, zijn hamburger was niet vers de komkommer was niet te kouwen en de sla zag er dun uit. Ook vond hij het vlees van de burger niet lekker smaken.
1 mei 2022 om 21:01 best lang moeten wachten maar t kan druk zijn begrip voor want we bestellen hier altijd. 2bakjes zuurvlees besteld niet goed dicht gedaan en de zak zat helemaal onder dus €4,00 weg en t ander bakje was half gevuld dit was best jammer eten was prima!
30 apr 2022 om 22:10 heel snel geleverd en veel friet voor twee personen. Zeer tevreden
29 apr 2022 om 23:06 Erg lekker en erg snel bezorgd, aanrader.
25 apr 2022 om 12:24 Enige in venray waar de bestelling altijd klopt, Warm, lekker en op tijd geleverd is.
25 apr 2022 om 10:56 Erg goed bereid, goed warm. Altijd snel en vriendelijk!
22 apr 2022 om 22:35 Ik had het XXL burger Menu besteld. Was heerlijk lekker veel groen erbij en goed warm zelfs de friet was lekker. Saus op de burger ook super lekker. Voor herhaling vatbaar!
20 apr 2022 om 10:15 Friet was koud. Curryworst echt vies, een of andere gekookte worst met iets curry erop. Broodje hamburger niet lekker, vieze hamburgers
17 apr 2022 om 6:30 Ze waren super snel en de friet was nog heerlijk knapperig.
9 apr 2022 om 19:10 Wij zijn niet tevreden. Frites speciaal lag omgekeerd in de besteltas. Bestelde en betaalde ribster werd niet geleverd. Zeker 45 minuten gebeld voordat wij contact kregen. Wij plaatsen nooit geen bestelling meer.